27. syys, 2019

Safra's King Arthur

Artturi saa alkaa nauttia vapaammasta elämästä tänä syksynä. Kastraatiosta on jo viikkoja ja merkkailu on saatu loppumaan. 18 pennun jälkeen voi olla tyytyväinen ja kiitollinen siitä, että osa pennuista jatkaa kasvatuksessa. Suurin kiitos kuuluu Aurantia's kissalaan Oulun seudulle, jossa pennuista kolme on tehnyt Artturista jo isoisän. Täällä kotona olevista vain Sahra on saanut yhden jälkeläisen. 

20. elo, 2019

Pikku panttereita

Kotona on nyt kolme täplikästä pikkupentua ja yksi isompi suklaatäplikäs poika. Täplikkäät kissat ovat hiukan villin näköisiä ja niillä on ihailijansa. Ajatellaan vaikka Ocicateja ja Bengaleita, joilla on huippuhienot täplät ja "ruusukkeet". Myös täplikäs brittiläinen on kaunis katsella, vaikka sen kuviot voivat olla vähän häilyväisempiä, kuin edellä mainituilla roduilla. Omat täplätytöt ovat melkein kuin identtiset kolmoset. Huomenna pennut saavat mikrosirut ja ensimmäiset rokotukset. Sirunumero, rekisterikirja ja pentu kuuluvat senjälkeen lopullisesti yhteen.

26. heinä, 2019

Helteinen heinäkuu

Kyllä me pennut taidetaan vähän kärsiä helteistä. Yöllä nukutaan parvekkeella, mutta päivällä siellä on kuumempi kuin sisällä. Tänään meidät kasteltiin hanan alla ja sitten taas riehuttiin turkit märkinä. Äidillä on kova homma vilvoitella meitä (ja itseään).

20. heinä, 2019

Surok, Hämeenlinna

Boin, Joelin ja Marionin kanssa näyttelyssä. Tuloksena ensimmäinen serti Boille 10 kk iässä avoimessa luokassa. 

19. heinä, 2019

Pennut ovat lähteneet pesästä

"Ei oo totta, miten elävän näköinen pehmolelu...ihan kuin kissanpentu!" ja niin olikin yksi ruskeatäplikkäistä tytöistä itse kiivennyt lelukoriin. Pennut vaeltavat jo pitkin asuntoa. Niitä hoitaa kolmen naaraan lauma: äiti Peppi, Pepin sisko Siiri ja Siirin tytär Maggie. Muut eivät niin välitä hoitamisesta, mutta seurailevat sivusta. Hiekkalaatikolla rapistellaan jo ja musta tyttö on maistanut kiinteää ruokaa.